Sustainability Navigation

Velkommen til Logitech-support

På grund af virkningen af ​​forebyggende sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger kan ventetid for levende støtte midlertidigt være længere end normalt, og responstiderne kan blive påvirket. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse af eventuelle midlertidige forsinkelser i drift, da vi arbejder for at sikre vores teams sikkerhed og velbefindende.

Telefonnummer - Fleksibelt Hinge-etui til iPad Air 2 med en holder der kan sættes i alle vinkler

Produktspecifikke telefonnumre

Primære telefonnumre

HAR DU STADIG BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål til andre brugere af samme produkt? Deltag i samtalen.