Velkommen til Logitech-support

Vores callcenter-drift fungerer med reduceret personale, og responstider kan blive påvirket.

På nuværende tidspunkt dirigerer vi alle anmodninger om teknisk support via e-mail. Supporttelefonsupport genoptages så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

FIND DIT PRODUKT

Du kan søge efter produktet vha. navn, modelnummer eller produktnummer. Eller du kan finde dit produkt vha. kategorierne herunder.

HAR DU STADIG BRUG FOR HJÆLP?

Har du spørgsmål til andre brugere af samme produkt? Deltag i samtalen.