Sustainability Navigation

circle 2 gone offline - will not reset

Answered

Comments

4 comments

  • Official comment
    Kurt

    Hi chris8390,

    We are sorry to hear that your Circle 2 camera stays on at the yellow/amber indicator. Let me help by giving you these troubleshooting steps. Please try the below steps that I gathered to check if this will alleviate the issue. 

    1) Use the supplied power adapter. The camera will misbehave if it is not receiving enough power.
    2) If you have the wired camera and is using a third party adapter, make sure it outputs 5V 2A.
    3) Detach the camera from its mount and use a dry cloth to clean the camera module's backside. Wait for a moment, then firmly reattach.
    4) Perform the Button reset from this link - https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360023355453.

    Thanks
    Kurt

    Comment actions Permalink
  • Chromilo Amin

    I heard it was caused by a firmware update recently. I followed the steps linked by Kurt and the power never stays on for any pairing. Is there a way to connect to it directly via USB? Do you have a utility that I can use to push a firmware upgrade back to the old one? I believe it was 5.6.54 or below.

    0
    Comment actions Permalink
  • chris8390

    Hi Kurt - thanks for your answer.  Unfortunately, what you suggest didn't work.  The camera is still not working and the issues I described in my first post are the same.  Grateful for any further help. 

    Chris

    0
    Comment actions Permalink
  • chris8390

    Hi Kurt/Logitech - I'd be grateful if you could follow up on this request please.  My camera is still offline and I don't know how to fix it.  As mentioned my other camera is fine. 

    Thank you

    Chris

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.