Sustainability Navigation

my c270 camera stopped working, but microphone is okay

Answered

Comments

8 comments

  • Official comment
    Palani R

    Hi Алина, thanks for reaching out and sorry to hear about your experience with C270. Follow the steps given below to troubleshoot the issue:

    If your camera isn't detected by your computer, please try the following:

    • Try a different USB port on your computer.

    • Make sure the camera isn't connected to a USB hub or docking station.

    • Make sure you're using the correct driver for your camera by selecting the Downloads tab on your product's support page.

    • If your camera is connected to a USB 3.0 port (usually has a blue plastic insert), try using a USB 2.0 port instead.

    • Try connecting the camera to a different computer.

      NOTE: If your camera isn't detected by a second computer, it may be defective.

    Regards,

    Palani R

    Logi support

    Comment actions Permalink
  • Mad Dog

    Same issue here have tried everything mentioned. if i take the cam and plug into a older computer running older software it works fin so its not in the cam. when  try to upgrade drivers, i get a error saying it didn't upgrade correctly on video driver. its only doing the audio part of the drivers

    0
    Comment actions Permalink
  • Palani R

    Hi there,

    Thanks for reaching out and sorry to hear about your experience with C270. We request you to use Logitech camera setting software, which provides easy access to camera controls.

    - Download link for camera setting software:

    https://support.logi.com/hc/articles/360024692954--Downloads-HD-Webcam-C270

    - If the issue persist follow the link given below:

    https://prosupport.logi.com/hc/articles/360039585054-Install-native-UVC-drivers-for-your-Logitech-webcam

    Regards,

    Palani R

    Logi support

    0
    Comment actions Permalink
  • Mad Dog

    Already done all of what your saying to do before I even came here to ask. If I go to update the drivers it give me a error stating the video part of the drivers didn't update. but yet the mic part did. I have uninstalled software and all drivers. downloaded the software from Logitect website and reinstalled everything. and still same issue the driver for the video is not installing correctly leaving that driver corrupt. Ill recreate the error i got and post it here

    0
    Comment actions Permalink
  • Mad Dog

    here is what it say when trying to update driver. 

    Windows found drivers for your device but encountered a error while attempting to install them.

    then it gives name of logitect HD webcam c270 and then

    This operation requires an interactive window station.

    0
    Comment actions Permalink
  • Palani R

    Hi there, thank you for trying out the troubleshooting steps. We would love to help open a case to provide a solution directly over email. So we will now go ahead and create a new ticket for you. The team will review your case and will be in touch via email as soon as possible.

    Regards,

    Palani R

    Logi support

    0
    Comment actions Permalink
  • Mad Dog

    For those that haven't gotten their cam back working here is the fix.

    Create a new user account on computer. Sign into that account. If the Logitect Software is showing, Remove the program. Then download the newest software from this site and install it. Load software and cam should be back working. Logged off of said new account and log back into your normal account and cam should now also be back working on this account. The newly created account can then be deleted.

    Doing the above got my Logitect HD C270 back working

    0
    Comment actions Permalink
  • Palani R

    Hi there,

    We are glad to hear that, your issue got resolved. Let us know if you have any questions or concerns any time in the future.

    Regards,

    Palani R

    Logi support

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.