Sustainability Navigation

Brio - Recognized but not delivering video

Answered

Comments

6 comments

  • Official comment
    Aravind

    Hi Aaron,

    Thank you for reaching out. We request you to try the below-mentioned steps and check if this helps you to resolve the issue:

    Try a different USB port on your computer.

    Make sure the camera isn't connected to a USB hub or docking station.

    Make sure you're using the correct driver for your camera by selecting the Downloads tab on your product's support page.

    If your camera is connected to a USB 3.0 port (usually has a blue plastic insert), try using a USB 2.0 port instead.

    Try connecting the camera to a different computer.

    In case you need any additional support, please write back to us.

    Regards,
    Aravind
    Logi Support

    Comment actions Permalink
  • Aaron Crotty

    Aravind -

    The camera was working fine until this week. I have it connected to my Mac via USB-c. There is still the issue. please reference the screen shots above. Thank you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Aravind

    Hi Aaron,

    Thank you for reaching out. Could you please uninstall and reinstall the G-hub software using the below link and check if this helps you to fix the issue:
    https://www.logitechg.com/innovation/g-hub.html

    In case you need any additional support, please write back to us.

    Regards,
    Aravind
    Logi Support

    0
    Comment actions Permalink
  • Adriana

    I appreciate you contacting out. We kindly ask you to try the following procedures from this website and see if they help you to solve the problem:

    Change your computer's USB port and try again.

    Verify that the camera is not docked or linked to a USB hub.

    0
    Comment actions Permalink
  • Aaron Crotty

    @Adriana - You linked me to a Burmese dog website. @Aravind I have uninstalled and reinstalled, still nothing. are there other users with this issue that started in the last 10 days?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Aravind

    Hi Aaron,

    Thank you for reaching out. We request you to install the Logi Tune software using the below link to customize your Brio webcam and check if this helps you to fix the issue:
    https://support.logi.com/hc/articles/360025141734

    In case you need any additional support, please write back to us.

    Regards,
    Aravind
    Logi Support

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.