Sustainability Navigation

Välkommen till Logitech-support

På grund av effekterna av försiktighetsåtgärder inom hälsa och säkerhet kan väntetiderna på livesupport tillfälligt vara längre än vanligt och svarstiderna kan påverkas. Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse för eventuella tillfälliga förseningar i tjänsten när vi arbetar för att säkerställa vårt teams säkerhet och välbefinnande.

Konfiguration av Harmony Ultimate-aktiviteter i system med ljud-/videomottagare

Produktspecifika telefonnummer

Telefonnummer