Sustainability Navigation

Verkeerde levering, retour zenden

Đã trả lời

Bình luận

4 bình luận

 • Bình luận chính thức
  Noble G

  Hoi ,

  Bedankt dat u contact heeft opgenomen en het spijt ons te horen over uw ervaring. We zien dat je een ticket hebt aangemaakt met ons ondersteuningsteam. Het team beoordeelt uw zaak en neemt zo snel mogelijk contact met u op via e-mail. Aarzel niet om ons te laten weten of u nog vragen heeft, aangezien het team u opvolgt of terwijl het gesprek daar tussendoor verdergaat.

  Vriendelijke groeten,
  Edele

  Thao tác bình luận Đường dẫn cố định
 • Johan Henselmans

  Heb precies hetzelfde probleem. Heb een uiteindelijk maar een ticket aangemaakt.

  Duurde precies 14 dagen voordat ik een reactie kreeg via het ticketingsysteem, waar mij verteld werd dat ik op mijn kosten de spullen terug moest sturen en het toetsenbord opnieuw zou moeten bestellen.

  Denk niet dat de consumenten wetgeving, noch een normale manier van zaken doen met zo'n oplossing zou komen.

  Als een voorbeeld hoe het ook zou kunnen: kreeg van een watersport bedrijf wat spullen binnnen, met een retourticket al in de doos, met een voorgedrukt formulier waarop ik kon aangeven wat ik retour wilde zenden.

  Wellicht het overwegen waard, aangezien het blijkbaar niet duidelijk is dat er verschil is tussen een Belgisch AZERTY toetsenbord en een Nederland QWERTY toetsenbord.

   

  0
  Thao tác bình luận Đường dẫn cố định
 • Martine Eilander

  Hallo Johan, dank voor je reactie. Ik kreeg uiteindelijk (20 dagen na het aanmaken van de ticket) een retour sticker van UPS, dus ik heb het terug kunnen sturen (op hun kosten). Nu nog wachten op het terugkrijgen van mijn geld. Ondertussen het toetsenbord en muis ergens anders besteld, bij Paradigit, volgende dag gelijk in huis e; het was de juiste versie. 
  Logitech maakt goede producten, alleen als er iets mis is dan heb je een probleem. Sowieso als Nederlander omdat er geen telefonische helpdesk meer is...

  0
  Thao tác bình luận Đường dẫn cố định
 • Martine Eilander

  Vandaag mijn geld terug gekregen.

  0
  Thao tác bình luận Đường dẫn cố định

Vui lòng đăng nhập để lại bình luận.